Changes

Jump to navigation Jump to search

ExamplesDynamic/tr

13 bytes removed, 6 years ago
Importing a new version from external source
Bu projeyi Exocad'de oluşturmak için masaüstünde DentalDB simgesine tıklayın. Proje yöneticisi açılacaktır.
Proje bilgilerini, tasarlanması gereken restorasyon türünü ve ek parametreleri doldurun. Bu türde proje için kullanılabilir sanal Exocad Artikülatörlerinde birinde '''Tarama ModuModunun'''nun ayarlandığından emin olun; şunlar arasından seçim yapın:
*Artex için '''Articulator A'da iki taş model'''
[[File:live_arti_posizioni.png]]
Artikülatör tarayıcıya yerleştirildikten sonra '''Tarama DüğmesiTara'''ne {{Inline button|scanAction.png}} Düğmesine tıklanarak tarama başlatılabilir. Tarama tamamlandığında sonuçlar gösterilecektir.
[[File: arti-dynamic-steps.png]]
Alt modeli, seçilen artikülatörle eşleşen splitcast bazına yerleştirin; demo vakamızda Protarevo- Kavo Splitcast bazı kullanılmıştır.
[[File:basetta_protarsplitcast.jpgpng]]
'''Tarama DüğmesiTara'''ne {{Inline button|scanAction.png}} Düğmesine tıklayın. Tarama tamamlandığında sonuçlar gösterilecektir.
[[File:lower-dynamic-steps.png]]
===Tarama Adımı===
Üst modeli, seçilen artikülatörle eşleşen splitcast bazına yerleştirin ve '''Tarama DüğmesiTara'''ne {{Inline button|scanAction.png}} Düğmesine tıklayın. Tarama tamamlandığında sonuçlar gösterilecektir.
[[File:upper-dynamic-steps.png]]
Çoklu güdük taraması adımına erişmek için {{Inline button|nextAction.png}} düğmesine tıklayın.
;Tarama: Çoklu güdük tarama arayüzü, canlı görünümün altındaki pencerenin sağ kısmında bir hatırlatıcı olarak tutulan çoklu güdük referansı hariç olmak üzere, açıklanan diğer adımlarla benzerdir.<br /> İlerlemek için '''Tarama DüğmesiTara'''ne {{Inline button|scanAction.png}} Düğmesine tıklayın. Tarama tamamlandığında sonuçlar gösterilecektir.
[[File:multidie-steps.png]]
4,327

edits

Navigation menu